چه انتظاری از میکرونیدلینگ با پلاسمای غنی از پلاکت (PRP) دارید؟

چه انتظاری از میکرونیدلینگ با پلاسمای غنی از پلاکت (PRP) دارید؟

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مزایا ، هزینه ها و خطرات احتمالی اضافه کردن PRP به روش میکرونیدلینگ ، ادامه را بخوانید.

این روش برای چه مواردی استفاده شده است؟

میکرونیدلینگ سنتی برای معالجه همه چیز از لکه های سنی و چروک گرفته تا جای زخم و اشکال خاصی از پراش پرکیشن استفاده می شود. PRP ممکن است این تأثیرات را تقویت کرده و به شما کمک کند سریعتر به نتایج دلخواه خود برسید.
اگرچه میکرونیدلینگ می تواند برای درمان زخم ها و علائم کشش در سایر نواحی بدن مورد استفاده قرار گیرد ، اما به نظر می رسد بیشتر مطالعات با PRP و زخم ها روی درمان صورت متمرکز شده است.
اصطلاح خون آشام صورت معمولاً برای اشاره به میکرونیدلینگ با PRP که بصورت موضعی استفاده می شود ، پس از آن استفاده می شود.
اکثر بیماران کاندیدای خوبی برای این نوع از روشها هستند ، اما موارد منع مصرف چندانی در مورد درمان وجود ندارد.
در صورتی که مشکلات زیر را داشته باشید ممکن است این روش برای شما مناسب نباشد:
باردار

اخیراً برای آکنه از Accutane استفاده کرده اید.
هنوز آکنه فعال وجود دارد که منجر به زخم جدید می شود.
کسانی که شرایط پوستی خاصی مانند اگزما صورت یا روزاسه دارند.
اسکار
اگر سابقه بهبود زخم را دارا هستید.
در 12 ماه گذشته تحت تابش پوست قرار گرفته اند.
پزشک تاریخچه پزشکی شما را ارزیابی می کند تا تشخیص دهد که آیا شما کاندید خوبی برای میکرونیدلینگ با PRP هستید یا خیر؟

قیمت آن چند است؟

میکرونیدلینگ با PRP یک روش زیبایی شناختی انتخابی محسوب می شود. بیمه پزشکی روشهای زیبایی را پوشش نمی دهد ، بنابراین باید این روش را از جیب بپردازید.
برخی تخمین ها برای میکرونیدلینگ PRP در هر جلسه ، درمان با میکرونیدلینگ حدود 750 دلار انجام می دهند ، اما قیمت ها بسته به محل و ارائه دهنده آن ممکن است متفاوت باشد.
برای مقایسه ، یک جلسه میکرونیدلینگ معمولی برای صورت حدود 300 دلار قیمت دارد. به خاطر داشته باشید که هزینه بالاتر با افزودن درمان PRP ، هزینه پایه میکرونیدلینگ را منعکس می کند.

 

چه انتظاری از میکرونیدلینگ با پلاسمای غنی از پلاکت (PRP) دارید؟

مانند سایر انواع میکرونیدلینگ ، برای دیدن نتایج کامل به بیش از یک روش درمانی نیاز دارید. اکثر افراد هر سه تا شش جلسه برای درمان نیاز دارند که یک جلسه در حدود هر چهار هفته انجام می شود. با توجه به این ، هزینه کل شما می تواند بین 2250 تا 4500 دلار باشد.
میکرونیدلینگ با PRP ارزان نیست ، اما ارزان تر از جراحی های تهاجمی است. همچنین می توانید در مورد راههای بالقوه برای جبران هزینه های پیش بینی شده با ارائه دهنده خود صحبت کنید. برخی از دفاتر حاضر به همکاری با شما هستند. آنها ممکن است بتوانند شرایط زیر را ترتیب دهند:
برنامه های پرداخت

تخفیف عضویتتأمین مالی شخص ثالث
قیمت گذاری

چگونه یک ارائه دهنده را پیدا کنیم؟

اگرچه این یک درمان با حداقل تهاجمی است ، مهم است که یک متخصص پزشکی پیدا کنید تا این روش را انجام دهد و شما را در طی مراحل راهنمایی کند. در حالت ایده آل ، این متخصص باید یک متخصص پوست یا جراح پلاستیک باشد.
این ایده خوبی است که قبل از رزرو جلسه خود ، جلسه ی ملاقات را با پزشکان آینده انجام دهید. در این زمان از آنها درباره تجربه و گواهینامه های خود سؤال کنید.
یک پزشک واجد شرایط همچنین دارای نمونه ای از تصاویر قبل و بعد از مشتریانی است که در آن کار کرده اند تا از نتایج پیش بینی شده ایده ای به شما ارائه دهد.

چگونه قرارهای خود را آماده می کنید؟

پزشک در مورد چگونگی آماده سازی برای درمان خود دستورالعمل خاصی را به شما می دهد. این ممکن است شامل موارد زیر باشد:
چند هفته قبل از قرار ملاقات ، از قرار گرفتن در معرض آفتاب محافظت نشده و بیش از حد در معرض آفتاب خودداری کنید.
در روزهای قبل از قرار ملاقات ، مقدار زیادی آب بنوشید.

برای مطالعه مطلب کامل بر روی میکرونیدلینگ با پلاسمای غنی از پلاکت کلیک کنید.


روند بهبود پس از لیپوساکشن

روند بهبود پس از لیپوساکشن

لیپوساکشن چیست؟

هدف اصلی فرایند لیپوساکشن خلاص شدن از شر چربی های ناخواسته در بدن است. این برای دستیابی به نسبت های کم چربی که با ورزش و رژیم غذایی حاصل نمی شود ترجیح داده می شود. اما مزیت اصلی این است که راه را برای لاغری موضعی هموار می کند. با ورزش و رژیم غذایی نمی توان توده چربی را در یک منطقه خاص در بدن هدف قرار داد. این به تصمیم خود بدن بستگی دارد. با این حال ، هدف با لیپوساکشن مشخص می شود و رویه اعمال می شود.

لیپوساکشن چگونه انجام می شود؟

قبل از شروع کار برنامه ریزی خوب باید انجام شود. ابتدا ناحیه ای از بدن که چربی اضافی دارد مشخص می شود. سپس ، بی حسی موضعی به منظور محافظت از منطقه  در برابر انرژی فوتوترمال انجام می شود. پس از مدت کوتاهی ، کابل فیبر نوری لیزر روی بافت چربی اعمال می شود. با استفاده از این دستگاه مقدار مشخصی از انرژی به بافت چربی اسکن شده در منطقه داده می شود. بخیه لازم نیست. مدت زمان کار بستگی به حجم چربی دارد. هر چه حجم چربی بیشتر باشد روند طولانی تر می شود.

روند بهبود بعد از لیپوساکشن:

بهبود بعد از لیپوساکشن کمی به حجم عمل بستگی دارد. با افزایش تعداد مناطق تحت درمان ، روند بهبود تغییر می یابد. زمان ریکاوری یک عمل در مقیاس کوچک کوتاه تر است.

مدت و شکل فرآیند لیپوساکشن با توجه به ویژگی های فردی که لیپوساکشن را انجام می دهد متفاوت خواهد بود. روند بهبود بعد از عمل لیپوساکشن به طور متوسط 2 ماه است. بعد از  تقریبا 2 ماه هیچ زخم یا اسکاری باقی نمی ماند. اگر مراحل را به صورت مرحله به مرحله دنبال کنید ، تقریباً 8-4 روز بعد از عمل می توانید فعالیت های سبک را شروع کنید. اما حتما بعد از انجام عمل از برنامه هایی که نیاز به تلاش جدی دارند خودداری کنید.

آیا بعد از لیپوساکشن جای زخم دائمی روی پوست وجود دارد؟

تکنیک زیبایی در این زمینه کاملاً پیشرفته است تا خیال شما راحت باشد. لیپوساکشن نیز از گذشته تا به امروز پیشرفت کرده و پیشرفت فنی در کانول ها و سایر ابزارهای جراحی حاصل شده است. در برخی از افراد ممکن است بعد از لیپوساکشن افتادگی دیده شود. این عمدتا به این دلیل است که کشش پوست کافی نیست. لیپوساکشن هرگز به افرادی که چنین پوستی دارند توصیه نمی شود. لازم به ذکر است که لیپوساکشن یک روش برای از بین بردن چربی نیست.

روند بهبود پس از لیپوساکشن

درمان بعد از لیپوساکشن:

پس از لیپوساکشن برخی از الزامات وجود دارد که باید انجام دهید. به عنوان مثال ، شما باید 3 روز کرست ارائه شده برای شما را بپوشید. پس از اتمام عملیات , پشتیبان و یا باند الاستیک به مناطقی که عملیات انجام شده اعمال می شود. این اقدامات به کنترل تورم در منطقه کمک می کند. در عین حال روی پوست فشار وارد می کند و در نتیجه شکل جدیدی از بدن ایجاد می شود. کاتترهای کوچک و موقت در برش های نازک و کوچک روی پوست قرار داده می شوند تا نشت خون یا مایعات را که ممکن است در زیر پوست ایجاد شود ، دفع کنند. تورم در این مناطق طی یک ماه کاملاً از بین می رود.

تورم بعد از لیپوساکشن چه موقع از بین می رود؟

وجود تورم و ادم بعد از عمل بسیار طبیعی است. واکنش بدن به پردازش است. چیزی برای نگرانی وجود ندارد معمولاً طی یک ماه از بین می رود. پس از بهبود تورم و ادم ، نتیجه عمل بیشتر مشخص خواهد شد. در پایان این دوره بدن مورد نظر خود را خواهید داشت.

خطرات لیپوساکشن چیست؟

هرچقدر روند بهبود بعد از عمل راحت باشد ، بعضی خطرات وجود دارد. احتمال بروز این خطرات معمولاً از خود ماهیت عمل نیست بلکه ازجانب متخصص است. بنابراین مهم است که خود را تسلیم دست های امن کنید. داشتن لیپوساکشن در یک موسسه معتبر ، خطرات را به حداقل می رساند.

برای مطالعه مطلب کامل بر روی لیپوساکشن کلیک کنید.


روش های کاشت مو

روش های کاشت مو

5 ماده که باید در مورد روش های کاشت مو بدانید:

  1. دو روش اساسی برای کاشت مو وجود دارد که از زمان آغاز کار منجر به پیشرفت جدی در کاشت مو شده است. FUT و FUE. این روش های کاشت مو مربوط به برداشت فولیکول های مو است.
  2. روش FUT روشی قدیمی است که در اوایل دهه 90 مورد استفاده قرار می گرفته و با گذشت زمان با روش FUE که بسیار پیشرفته تر از FUT است جایگزین شده است. امروزه از روش FUT به دلیل مضرات زیادی که دارد استفاده نمی شود.
  3. به غیر از این دو روش ، تکنیک های دیگری (DHI ، Fue Robotic ، میکروموتور و غیره) که شنیده ایم با استفاده از دستگاه های مختلف پزشکی یا کاربردهای زیبایی به همراه این روش ها شکل گرفته اند ، در این مقاله در مورد همه این روش های کاشت مو صحبت خواهیم کرد.
  4. تکنیک FUE که آخرین تکنیک در ادبیات پزشکی است ، می تواند با بسیاری از کاربردهای جدید ترکیب شود وعملیات موفق کاشت مو را انجام داد. اصطلاحاتی از قبیل DHI ، کاشت مو ازراه پوست ، کاشت موی رباتیک ، کاشت مو با PRP که اغلب می شنویم از ترکیب روش های مختلف پزشکی با روش کاشت مو FUE ناشی شده است.
  5. فردی که مایل به انجام کاشت مو است قادر خواهد بود روش های زیر را در مورد کاشت مو بخواند و اطلاعاتی در مورد موضوع داشته باشد که این امر باعث می شود مصاحبه با متخصص کارآمدتر باشد.

روش های کاشت مو و روش FUT:

FUT که یکی از متداول ترین روش های کاشت مو در اواخر دهه 90 و اوایل دهه 2000 بوده است ، پس از کشف روش FUE که دارای ویژگی های بسیار بهتری است ، رها شد. روش FUT در مورد نحوه برداشت پیوند است. این کار با برش و برداشتن پیوندها با یک لایه پوست از ناحیه گردن انجام می شود. 3 سانتی متر از لایه فوقانی پوست گردن برش داده می شود. فولیکول های مو در این قطعه استخراج می شوند و برای کاشت آماده می شوند. پس از برداشت پیوند ، ناحیه گردن بخیه زده می شود.

در روش FUT ، یک اسکار خط بخیه در ناحیه گردن باقی می ماند. روند بهبود بسیار طولانی تر است. اگرچه با توجه به برداشت جمعی از فولیکول های مو ، می توان کمی سریع تر فولیکول های مو را استفاده کرد ، اما امروزه این روش ترجیح داده نمی شود.

روشی که بیشتر ترجیح داده می شود: کاشت مو به روش FUE

روش FUE که در سال 2002 کشف شد ، منجر به پیشرفت چشمگیری در کاشت مو در طی 15 سال گذشته شده است. FUE رایج ترین روش کاشت مو است.  روش FUE مانند FUT به نحوه برداشت پیوندها می پردازد. در روش FUE ، برداشت پیوند در ناحیه گردن با برداشتن پیوند به همراه فولیکول های آنها یک به یک انجام می شود. این کار با دستگاه پانچ دستی یا میکروموتور انجام می شود.

  • در کاشت مو به روش FUE برش و بخیه حذف شده است.
  • در روش FUE ، هیچ اسکاری در ناحیه گردن وجود ندارد.

در روش FUE که فولیکول های مو یکی یکی جدا و پس از آماده سازی بصورت جداگانه در کانال های باز شده کاشت می شوند مدت زمان عمل با توجه به تعداد فولیکول های مویی که باید کاشته شود متفاوت است.

روش های کاشت مو

کاشت مو با پانچ دستی:

کاشت مو به روش FUE ، با کمک یک دستگاه پزشکی به نام پانچ دستی انجام می شود. با حضور FUE در روش های کاشت مو ، نیاز به دستگاهی بود که ریشه ها را بطور جداگانه و بدون آسیب رساندن به فولیکول های مو  دربیاورد. پانچ دستی یک ابزار دستی پزشکی با نوک ریز و تیز است که به ایجاد سوراخ های کوچک در اطراف فولیکول های مو کمک می کند. در کاشت مو با روش FUE ، در طول برداشت پیوند از گردن مورد استفاده قرار می گیرد.

برای مطالعه مطلب کامل برروی کاشت مو کلیک کنید.


کاشت مو به روش DHI

کاشت مو به روش  DHI

در این روش با استفاده از طراحی قلم مخصوص DHI ، باز کردن کانال و کاشت فولیکول های مو به طور همزمان انجام می شوند. مهم ترین مزیت کاشت مو با قلم DHI این است که کاشت های مکرر و بیشتر می توان انجام داد. این البته به احتمالات بیمار نیز مربوط می شود. برای بیان بهتر این مسئله ، استفاده از روش DHI به شخصی که تعداد زیادی فولیکول مو برای پیوند در ناحیه اهدا کننده نداشته باشد استفاده از روش DHI از نظر شدت فایده ای برای وی نخواهد داشت.

تکنیک DHI می تواند نتایج بسیار خوبی به خصوص در تراکم مو داشته باشد.

DHI  و  FUE:

تفاوت های روش DHI از روش استاندارد FUE چیست؟

در روش DHI  نیز  برای برداشت پیوند از روش FUE استفاده می شود. در کاشت مو به روش DHI ، باز کردن شیار  و قرار دادن پیوند با قلم همزمان انجام می شود. این قلم هم امکان باز شدن کانال و هم قرار دادن فولیکول مو را در یک زمان فراهم می کند.

در  کاشت 3000 پیوند با روش استاندارد FUE ، ابتدا 3000 پیوند برداشت می شود. سپس ، در حالی که گرافت ها نگه داشته می شوند ، 3000 کانال برای قرار دادن فولیکول های مو باز می شود و پس از اتمام باز کردن کانال ها  3000 گرافت که در محیط مناسب نگهداری می شوند ، در کانال ها به صورت جداگانه قرار می گیرند.

با این حال:

در  کاشت 3000 پیوند با روش DHI ، ابتدا 3000 پیوند برداشت می شود. سپس پیوند ها بر روی ایمپلنت ها قرار می گیرند و بدون منتظر ماندن کاشته می شوند. در روش کاشت DHI منتظر باز کردن کانال ها نمی مانند.

تقریباً  از 20  تا 50 قلم ایمپلنت در عملیات DHI استفاده می شود. پیوندهای برداشت شده بلافاصله در قلم ها قرار داده می شوند و کاشته می شوند. ایمپلنت های خالی شده دوباره پر می شوند و به این ترتیب 3000 پیوند کاشته می شود.

کاشت مو به روش  DHI

DHI چگونه انجام می شود؟

در کاشت مو به روش DHI ، پیوندهای برداشت شده به طور جداگانه از ناحیه گردن با استفاده از روش FUE ، استخراج شده و داخل ایمپلنت قرار می گیرد. متخصص به کمک قلم های آماده شده ، در چند ثانیه هم کانال را باز می کند وهم  ریشه مو را در کانال قرار می دهد.

  1. در عملیات کاشت مو به روش DHI ، فولیکول های مو در ناحیه اهدا کننده تحت بی حسی موضعی با کمک یک وسیله مخصوص شل می شوند و فولیکول های موی شل شده از ناحیه اهدا کننده جدا می شوند.
  2. از آنجا که پیوند برداشت شده حاوی یک تکه بافت و فولیکول مو است با یک فرآیند جداسازی کوچک به صورت تکی آماده کاشت می شود.
  3. از آنجایی که در عمل کاشت مو به روش DHI روند باز کردن کانال وجود ندارد ، ریشه های آماده شده مو یک به یک در وسایل پزشکی ویژه ای به نام قلم ایمپلنت قرار می گیرند و کاشت بدون انتظار انجام می شود.
  4. متخصص، فولیکول های مو را به کمک قلم مخصوص روی پوست سر قرار می دهد. ایمپلنت ها دارای نوک بسیار نازک و به دلیل ساختار خاص آن می تواند داخل فولیکول مو قرار گیرد. این قلم نوک باریک که توسط متخصص در زاویه ای مناسب به پوست سر فرو می رود، فولیکول موی داخل آن  در پوست سر قرار داده می شود.
  5. از یک طرف کاشت صورت می گیرد و از طرف دیگر فولیکول های مو در قلم ها قرار می گیرند و مدت زمان انتظار فولیکول های مو به حداقل می رسد.
  6. با کمک قلم DHI ، پوست سر که با حداقل آسیب پیوند زده شده است ، وارد یک فرایند بهبود سریع می شود.

 آماده سازی برای عملیات:

مرحله آماده سازی برای پیوند مو DHI همانند آماده سازی برای کاشت موی استاندارد است. پس از مشورت متخصص و بیمار، آنالیز مو و برنامه ریزی برای کاشت مو برای بیمار انجام می شود. سپس آزمایش خون انجام می شود تا مشخص شود آیا بیمار برای عمل مناسب است یا خیر. بیماری که از نظر سلامتی شرایط مطلوبی دارد پس از تراشیدن مو به اتاق عمل منتقل می شود.

کاشت مو به روش  DHI

بیهوشی:

در عمل کاشت مو به روش DHI از بی حسی موضعی استفاده می شود. بی حسی موضعی نوعی بیهوشی است که فقط  در قسمتی که عملیات انجام می شود تاثیر می گذارد. بی حسی موضعی برای کاشت مو توسط متخصص بیهوشی انجام می شود. مدت زمان بی حسی موضعی تقریباً 3-4 دقیقه است. در این فرایند ، منطقه اهدا کننده موردنظر برای درمان با مایعات ضد عفونی کننده تمیز می شود و داروهای بی حسی از طریق یک سوزن تزریقی ریز به منطقه اعمال می شود.

برای مطالعه مطلب کامل بر روی کاشت مو به روش DHI کلیک کنید.


سوالات متداول درباره کاشت مو

سوالات متداول  درباره کاشت مو

 کاشت مو چگونه انجام می شود؟

عملیات کاشت مو با قرار دادن فولیکول های مو که از ناحیه اهدا کننده فرد گرفته می شود به مناطقی  از پوست سر که مو ریخته است ، انجام می شود. اگرچه ناحیه بین دو گوش مقاوم در برابر ریزش غالباً به عنوان محل اهدا کننده استفاده می شود. مناطق دیگر بدن مانند سینه ، پشت ، بازوها نیز می توانند به عنوان محل اهدا کننده استفاده شوند. آنها از هم جدا شده و برای عمل آماده می شوند زیرا گرافت ها بافت هایی هستند که شامل یک یا چند فولیکول مو هستند. در این زمینه ، عمل کاشت مو اساساً دارای مراحل برداشت پیوند ، باز کردن کانال ها و پیوند فولیکول های مو است.

روند کاشت مو:

  1. بیهوشی
  2. برداشتن پیوند
  3. استخراج و ذخیره فولیکول های مو
  4. باز کردن کانال ها
  5. قرار دادن ریشه

بیهوشی چگونه انجام می شود؟

  • بیماری که کاشت مو انجام می دهد ، پس از پوشیدن پیش بند استریل ، به اتاقی منتقل می شود که عمل کاشت مو انجام شود.
  • بی حسی موضعی که بر روی پوست سر اعمال می شود برای از بین بردن درد در طول عمل استفاده می شود. با استفاده از بی حسی موضعی که عصب را به صورت موضعی بی حس می کند ، باعث می شود که فرد در حین عمل هیچگونه  دردی را احساس نکند.
  • مرحله بی حسی در درجه اول به ناحیه اهدا کننده، جایی که گرافت برداشت می شود اعمال می شود.
  • پس از حدود 20 دقیقه انتظار ، قسمت اهدا کننده برای جمع آوری پیوند آماده می شود.
  • از آنجا که بی حسی موضعی است ، بیمار در طول عمل آگاه است. به گونه ای که در طی فرآیند می تواند تلویزیون تماشا کند ، کتاب و روزنامه بخواند.
  • در صورت لزوم ، بیحسی موضعی می تواند دوباره به همان ناحیه اعمال شود.
  • اگر فرد به سوزن فوبیا داشته باشد ، قبل از بی حسی موضعی ، گاز آرام بخش به بیمار داده می شود.
  • آرام بخش نوعی بیهوشی است که باعث خواب آلودگی می شود. آرام بخش ، که به عنوان گاز خواب نیز شناخته می شود از راه تنفسی به فرد داده می شود. بنابراین فردی که دچار بیهوشی کوتاه مدت است ،  اثر درد سوزن را در هنگام بی حسی موضعی احساس نمی کند.

برداشت پیوند چگونه انجام می شود؟

  • مرحله اصلی کاشت مو است. فرآیند با برش های میکرو در اطراف فولیکول های مو با ابزار pisamen انجام می شود و فولیکول های شل شده مو با ابزار جمع می شوند.
  • ریشه های لازم برای کاشت از ناحیه گردن (منطقه ای که عموماً در برابر ریسک ژنتیکی در عملیات مقاوم است) ، که به عنوان محل اهدا کننده تعیین می شود استخراج می شود.
  • ریشه های مو در گروه های دو و سه یا چهار جمع می شوند. زیرا تعداد فولیکول های مو در هر پیوند مشخص نیست. برخی از پیوندها ممکن است دارای 4 فولیکول مو باشند ، در حالی که برخی از پیوندها ممکن است فقط یک فولیکول مو داشته باشند. این وضعیت در افراد مختلف نیز متفاوت است.
  • این کار با برداشت پیوند از سایت اهدا کننده به میزان مشخص انجام می شود. در این پیوندها فولیکول های مو قرار دارند.
  • فرآیند برداشت محصول توسط ربات دستی ، حرکتی یا اتوماتیک طبق تکنیک تعیین شده انجام می شود.
  • نوک پانچ برای برداشتن ریشه ها با توجه به ضخامت تار مو مشخص می شود.
  • برای موهای نازک از نوک های میلی متر کوچک تر استفاده می شود ، برای موهای ضخیم از نوک های mm بزرگ تر استفاده می شود.
  • بعد از برداشتن پیوند ، که تقریباً 2 تا 4 ساعت طول می کشد ، ابتدا این پیوندها تمیز می شوند.
  • فولیکول های مو از آنها استخراج می شوند ، مطابق با تعداد آنها از هم جدا شده و در یک ظرف شیشه ای به نام پتری قرار می گیرند و آماده کاشت می شوند.
  • تا زمانی که کاشت انجام شود ، ریشه های جدا شده در محیط سرد نگهداری می شوند تا سالم و زنده بمانند.
  • پس از اتمام برداشتن پیوند ، ناحیه گردن پانسمان می شود.

سوالات متداول  درباره کاشت مو

استخراج و ذخیره ریشه های مو:

جداسازی ریشه های مو: از آنجا که ریشه های مو به صورت گرافت برداشته می شود ، قطعات بافت و پوست نیز در فولیکول های مو  وجود دارد.  ریشه های برداشت شده باید از این قسمت های بافتی و پوستی جدا شوند تا برای کاشت آماده شوند. فولیکول های موی جدا شده با توجه به تعداد آنها در محلول مخصوص قرار داده می شوند و برای کاشت آماده می شوند.

برای مطالعه مطلب کامل بر روی کاشت مو کلیک کنید.